Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/9/9/ballondecor.dk/httpd.www/templates/2ballondecor/functions.php on line 174

HVEM ER JEG OG HVAD JEG KAN TILBYDE...

images DSC01354 2

Skal du bruge udsmykning af din fest eller dit bryllup eller mangler udsmykning af din butik i forbindelse med en åbning, ombygning eller jubilæum? 

Så er det Michael Koed og BallonDecor, du skal have fat i. Der er ikke noget så festligt som opsendelse af farverige, heliumfyldte balloner. 

BallonDecor ordner det hele: sørger for de nødvendige tilladelser, oppustning af ballonerne og den perfekte timing for opsendelsen. 

I fællesskab finder vi ud af, hvilket tema du vil have til festen og hvilken form for udsmykning, du skal have.

Jeg har grundlagt BallonDecor som en naturlig forlængelse af mit arbejde med underholdning. Jeg tryller ballonfigurer frem til børn, når jeg optræder som Kaptajn Vom, der er én af flere sjove figurer, jeg underholder med. Jeg tager ud i centre, på gader og stræder samt til private fester eller børnehaver. Når jeg laver ballonfigurer, prøver jeg at efterkomme børnenes ønsker til figurer og leve op til mit motto: ”hvad du ønsker, skal du få”.

Jeg arbejder udelukkende med kvalitetsballoner produceret af det amerikanske firma Qualatex, som i 2017 kan fejre 100 års-jubilæum. De fremstiller verdens bedste balloner. De er lidt dyrere, men kvalitet koster som regel lidt mere, og der er også den fordel ved Qualatex’ latexballoner, at de er 100 procent biologisk nedbrydelige og derfor ikke forurener naturen.

Jeg har gennemgået Qualatex’ uddannelse inden for balloner. Det er en certificeret uddannelse – Certified Balloon Artist, CBA - som består af et antal teoretiske og praktiske prøver, som afsluttes med en fire timer lang eksamen. Det er din sikkerhed for, at jeg ved en masse om de forskellige ballontyper,  hvor de kan bruges, hvad de kan holde til, og hvilke sikkerhedsregler, der gælder for brug af ballonerne. 

Jeg er derfor i stand til at give den bedste vejledning om hvilken type ballon, der passer bedst til netop din begivenhed.

BallonDecor har  base i Esbjerg men dækker hele landet i tæt samarbejde med gode partnere, der også er certificerede

Vi laver alle former for udsmykning med balloner til enhver anledning.